За да се запишете на CHOREOGRAPHY CLASS , може да се обадите на телефон
0883-302-407 или да дойдете в нашата зала 15 минути преди началото на часа.

ПЕТЪК  20:00 – 21:00 отворено ниво 

СЪБОТА 16:00 – 17:00  ЧАС ЗА ДЕЦА  отворено ниво

ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗДРАВНАТА ОБСТАНОВКА В СОФИЯ В NOVA Center СА ВЗЕТИ СЛЕДНИТЕ МЕРКИ ЗА НАШАТАОБЩА БЕЗОПАСНОСТ

1. ВЪЗДУХЪТ В ЗАЛАТА СЕ ПРЕЧИСТВА С ПРЕЧИСТВАТЕЛС UV НАГРЯВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ЗАНЯТИЯТА.

2. UV- ЛАМПИ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИТЕ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРЕДИ И СЛЕД ВСЕКИ КЛАС.

3. ПРОВЕТРЯВАНЕ НА ЗАЛАТА ПРЕДИ И СЛЕД ВСЕКИ КЛАС.

4. ТЕЧНИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ ЗА ЛИЧНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА РЪЦЕТЕ НА ВХОДОВЕТЕ НА ЗАЛАТА, КАФЕ-БАРА И СЪБЛЕКАЛНИТЕ И ТОАЛЕТНИТЕ .5. ОСИГУРЕНО Е ПРОСТРАНСТВО ЗА СПАЗВАНЕ НА ДИСТАНЦИЯ ОТ ПО 2 МЕТРА, ДОКАТО ПРОТИЧА ТАНЦОВИЯ КЛАС. 

 

Виктория Янева се занимава професионално с танци от 9 години. Танцува от малка за удоволствие, стъпва в зала за танци за пръв път на 12 годишна възраст и това се оказва една от най-важните стъпки в живота ѝ. Посещава и сега различни школи, уъркшопи и кемпове. Обучавала се интензивно от български преподаватели и е имала възможността да черпи познания от световноизвестни хореографи, работили с добре познати артисти  като Rihanna, Beyonce, Justin Bieber, Paula Abdul, The Backstreet boys, Christina Aguilera, Britney Spears, Justin Timberlake и др.

Взимала е участие в многобройни събития – Бг Радио Награди, 359 Хип-хоп награди, Мария Илиева Играя Стилно концерт, реалити формати – Музикална Академия, Мис България, Dancing stars, X Фактор, също така и в много познати видео клипове – Прея, Мария Илиева, Констатин Трендафилов, Дарина Йотова, Михаела Филева, Невена Пейкова, Ангел Ковачев, 100 Кила, и др.